Logotype för Världsarvsgården Erik-Anders

Boende i Världsarvsmiljö


Välkommen till ett unikt boende på Hälsingegården Erik-Anders! Med stor respekt för och kärlek till gårdens och platsens kulturhistoria har vi byggt fem rum, alla med sin egen karaktär och charm.

Boka ditt boende

Rum och priser

Vi har fem tvåbäddsrum som också kan bokas som enkelrum. I varje rum finns möjlighet att boka en extrasäng för den tredje personen.

I varje rum finns eget WC och dusch. Entré till världsarvsgården ingår för våra boendegäster. Husdjur accepteras inte.


Gemensamt på boendet finns ett litet pentry där du som gäst är välkommen att brygga kaffe och te när som helst på dagen. Vi strävar efter att erbjuda en hemtrevlig atmosfär där du kan tillaga enkla måltider eller bara njuta av en kopp kaffe med andra gäster. I pentryt finns ett kylskåp, microvågsugn och diskmaskin.


Vårt vardagsrum är en plats för avkoppling och social samvaro. Här finns en TV för underhållning och ett matbord som rymmer upp till sex personer. Oavsett om du vill titta på din favoritserie, spela ett spel eller bara umgås med andra gäster, är vardagsrummet en perfekt plats att göra det.


Vi hoppas att du kommer att njuta av din tid på vårt bed and breakfast och att du får möjlighet att träffa andra gäster och skapa fina minnen.


Priser:
1400 SEK/natt lågsäsong per rum.
1600 SEK/natt högsäsong (juni-aug) per rum.              

Extrasäng kostar 400 SEK/natt.

Barnrabatt: Barn till och med 15 år bor billigare hos oss. Spädbarn (0-2 år) utan egen säng bor gratis (I mån av tillgång finns en babysäng att låna).


Alla priser gäller per rum och är inkl. 12% moms, frukost, sänglinne och gratis Wi-Fi.


Boka online

Bokningstips för dig som bokar här på sidan


I bokningen online går det att boka rum för två gäster per rum. För de gäster som bokar extrasäng, läggs det som ett tillval i bokningen, och är självklart lika välkomnande gäster för oss!


Barnrabatt:
Rabatten läggs in som tillval i bokningen online här på sidan. Ange antal barn gånger antal nätter (Till exempel: 1 barn i 2 nätter blir 2 st barnrabatt). Rabatten för barn är 150 SEK/per natt.


Tips: Klicka på visa tillgänglighet här nedan vid bokningen så ser du vilka datum det finns tillgängliga rum!


Incheckning från 15.00 till 20:00 och utcheckning mellan 07:00 och senast 11.00 - om vi inte kommer överens om annat.


Avbokningsvillkor

Ändra i bokningen/avbokning
Vill du göra ändringar i din bokning, eller avboka kan du göra det genom att ringa oss på telefon +46(0)72-728 79 41 eller skicka e-post till info@erik-anders.se.


Om du ändrar eller avbokar bokningen minst två dagar före ankomstdatum, debiteras ingen avgift. Om du avbokar senare eller vid utebliven ankomst debiteras rummet förutom vid sjukdomsfall.


Vid längre vistelse kontakta oss för prisuppgift.

Att göra


Nära till naturen

På promenadavstånd från Hälsingegården finns ett naturreservat, Ålsjön. Och i närheten finns fina stigar, vägar för vandring och cykling. På bara ett ett tiotal kilometer avstånd finns fina havsbad och genuina gamla fiskelägen vid kusten, kulturhistoria och kulinariska upplevelser.


Matupplevelser

På vår gård finns ingen restaurang. Här finns under sommaren ett trädgårdskafé. När det är öppet går det utmärkt att beställa mat, att njuta av i vår trädgård eller i boendets vardagsrum. Vi rekommenderar även våra gäster ett flertal restauranger inom 10 km avstånd. 


Upplev Söderhamn - där Hälsingland möter havet!

visitsoderhamn.se hittar du tips på aktiviteter, restauranger, evenemang och upplevelser i Söderhamn.