Logotype för Världsarvsgården Erik-Anders

Bo i Världsarvsmiljö


Välkommen till ett unikt boende på Hälsingegården Erik-Anders! Med stor respekt för och kärlek till gårdens och platsens kulturhistoria har vi byggt fem rum, alla med sin egen karaktär och charm.Boka hela vårt boende för en minnesvärd helg med nära och kära

Unik boendeupplevelse i världsarvet Hälsingegårdar. Upplev en mysig helg där ni har hela vårt charmiga Bed and Breakfast för er själva.


Vårt boende kännetecknas av lantlig charm och närhet till Hälsinglands historia, kultur och natur. Vi erbjuder 5 smakfullt inredda dubbelrum, varje rum med eget WC och dusch. På morgonen väntar en god frukost och ni får en privat guidning i Världsarvsgården. Välkommen till en härlig vistelse hos oss!


Pris: 11.200 kr för två nätter inklusive frukost och guidning i världsarvsgården

Erbjudandet gäller: 12–14/4, 19–21/4, 26–28/4, 17–19/5


Kontakta oss för bokning: info@erik-anders.se

Rum och priser

Vi har fem dubbelrum/tvåbäddsrum att hyra ut och rummen har egen dusch och toalett. Visningar av gården erbjuds. Husdjur accepteras inte.


Pris: 1400 SEK/natt lågsäsong.
1600 SEK/natt högsäsong
(juni - juli - aug).
Entré till världsarvsgården Erik-Anders ingår i boendepriset.


Vid längre vistelse kontakta oss för prisuppgift.


Alla priser gäller per rum och är inkl. 12% moms, frukost, sänglinne och gratis Wi-Fi.


Incheckning från 15.00 till 20:00 och utcheckning mellan 07:00 och senast 11.00 - om vi inte kommer överens om annat.

Nära till naturreservatet Ålsjön

På promenadavstånd finns ett naturreservat, Ålsjön som har ett rikt fågelliv och många fina stigar för vandring och cykling. 


På bara ett ett tiotal kilometer avstånd finns fina havsbad och genuina gamla fiskelägen vid kusten, kulturhistoria och gourmetupplevelser.


Matupplevelser

Boendegäster på vår världsarvsgård kan njuta av enastående matupplevelser på ett flertal restauranger inom 7 km avstånd. För att ge er ett ytterligare alternativ, samarbetar vi med gårdens café för matbeställningar, att njuta av i vår trädgård eller i boendets vardagsrum. 


Boka rum

Kontakta oss för att boka rum via telefon  eller e-post. Välkommen till Erik-Anders!
Telefon: 072-728 79 41

E-post: info@erik-anders.se